- Compania FABRICA DE PAPETARIE este o societate cu capital integral romanesc,  infiintata în 1994, avand ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor de papetarie si birotica a produselor si ambalajelor din hartie si carton, editarea cartilor, brosurilor si altor publicatii, toate dupa modele de conceptie proprie.

- Inca de la infiintare FABRICA DE PAPETARIE a urmarit sa ofere produse si servicii de calitate si sa aiba o politica de preturi flexibila, orientata spre nevoile clientilor.

- Oferta FABRICA DE PAPETARIE cuprinde  articole  de  papetarie  si birotica in numar de peste 1500 repere ce provin din productia proprie, indigena si din import. .

- Compania FABRICA DE PAPETARIE va poate sprijini in activitatea dumneavoastra de aprovizionare si consum propriu cu urmatoarele produse:


- Produse din hartie: hartie de copiator, plicuri, etichete autoadezive, hartie imprimanta, role din hartie, registre , bloc notess-uri, caiete pentru birou, cuburi, tipizate, carton carti vizita, hartie foto, hartie milimetrica, hartie colorata, hartie in formate mari.


- Organizare si arhivare: dosare carton, dosare plastic, mape din carton, mape si serviete din plastic, spire plastic, bibliorafturi.


- Ambalare si marcare: benzi adezive, marcatoare, consumabile, diferite produse pentru ambalare.


- Comunicare si prezentare: flipchart, table magnetice, panouri de pluta, mape de prezentare, accesorii pentru indosariere.


- Produse scolare: acuarele, carioci, creioane, creioane colorate, pensule, stilouri, pixuri, caiete scolare, radiere, rigle si alte accesorii, penare, ghiozdane.


- Instrumente de scris: creioane, creioane mecanice, corectoare, pixuri, rollere, stilouri, textmarkere.


- Accesorii pentru birou: cub hartie cu suport, post – it, capsatoare, calculatoare de birou, cerneala, CD-uri, DVD -uri, perforatoare, agrafe, capse, banda adeziva, indigo, lipici, tus pentru stampile, tusiere, tavite pentru documente, suporti verticali pentru reviste, suporti instrumente de scris.


- Promotionale: agende, calendare, felicitari, pixuri, brichete , sacose.


- Inspirat din necesitatea omului ocupat, din respectul pentru calitate si din dorinta de a va putea oferi mai mult timp liber, magazinul nostru ofera papetarie de cea mai buna calitate, pentru oamenii ocupati, pentru oamenii care pretuiesc timpul liber.   

- Oferta noastra este si va fi rezultatul dorintelor solicitarilor si aprecierilor dumneavoastra.

- Atitudinea  FABRICA DE PAPETARIE se reflecta  prin calitate si  diversitate,  prin  preturi competitive si prin politica echipei noastre de a mentine o legatura stransa cu clientii sai.

- Preturile negociabile, termenele de plata, livrare gratuita, stocuri nelimitate toate acestea contribuie la o colaborare unica cu partenerii nostri.


Site-ul pintexim.ro este administrat de :

S.C. FABRICA DE PAPETARIE SRL

RO 37122848 , J16/351/2017 ,

Craiova, BD. CAROL I NR.5

 

Mobil:0731.302.221 

         0723.381.669

Telefon:0251/414553;

             0351/808825

Fax:0351/808824

E-mail: fabricadepapetarie@gmail.comSICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum