Plastilina

/ Exista 4 produse.
Plastilina

Plastilina preferata de toti cei mici este numai pe Pintexim.ro

Usor de prelucrat atat de catre prescolari, cat si de catre scolari, plastilina din gama noastra de rechizite este un material pe care il poti achizitiona la cele mai bune oferte de pret numai de pe Pintexim.ro . Pintexim este fabrica de birotica si papetarie care si-a impus ca in gama de rechizite scolare sa includa modele variate de plastilina la cele mai ofertante preturi, astfel incat parintii sa le ofere copiilor posibilitatea de a realiza cu brio activitatile scolare de zi cu zi.

Ajuta-l pe cel mic in dezvoltarea creativa achizitionand online plastilina in zeci de culori

Lucrul manual este o activitate scolara interactiva care ajuta la perfectionarea memoriei celui mic, cat si la dezvoltarea creativitatii sale. Pentru realizarea optima a acestor procese, plastilina reprezinta pilonul de baza, ea fiind indicata atat copiilor care merg la gradinita, cat si eleviilor care au intrat in anul pregatitor pentru clasa 1. Mai mult decat atat, de pe lista cu rechizite scolare, plastilina este nelipsita, motiv pentru care Pintexim isi doreste sa le ofera parintilor posibilitatea de a achizitiona dintr-un singur loc toate materialele necesare copiilor in cadrul institutiilor de invatamant.

In categoria pe care am denumit-o simplu Plastilina, am ales sa va oferim si plansete rezistente pentru realizarea figurinelor, astfel incat cei mici sa poate desfasura intr-o maniera optima lucrul manual. Planseta pe care este modelata plastilina, reprezinta de asemenea o modalitate igienica pentru lucrul manual realizat de catre copii, astfel ca mobilierul nu va fi murdarit, iar dumneavoastra nu va veti confrunta cu situatii neprevazute.

Comanda online plastilina pentru activitatile scolare ale copiilor

Plastilina este un mod de distractie pentru toti cei mici, motiv pentru care Pintexim va ajuta sa le oferiti celor mici un mod interactiv si util pentru dezvoltarea lor intelectuala. Din magazinul nostru online puteti cumpara online plastilina in zeci de culori, copiii fiind surprinsi de modul rapid si usor de a crea forme, obiecte sau multe alte lucruri de care se simt atrasi in viata de zi cu zi!

Pintexim le intelege nevoile celor mici, motiv pentru care ii asteapta pe parinti in mediul online cu o oferta de preturi rentabila pentru achizitionarea oricarui tip de plastilna necesar prescolarilor sau scolarilor!

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum