Rechizite Scolare

/ Exista 97 produse.
Rechizite Scolare

Paleta pentru pictura mica

Paleta pentru pictura . 

0.82 LeicuTVA
Disponibil
Cantitate: - + Adauga în cos

Pensule par veverita - 12/set

Pensule par veverita 12/set

3.45 LeicuTVA
Disponibil
Cantitate: - + Adauga în cos

Pensule par veverita - 6/set

Pensule par veverita 6/set

2.85 LeicuTVA
Disponibil
Cantitate: - + Adauga în cos

Plastilina 12 culori

Plastilina 12 culori la blister.

2.10 LeicuTVA
Disponibil
Cantitate: - + Adauga în cos

Plastilina 6 culori

Plastilina 6 culori la blister.

1.12 LeicuTVA
Disponibil
Cantitate: - + Adauga în cos

Sablon harta Romaniei

Sablon harta Romaniei din plastic.

1.03 LeicuTVA
Disponibil
Cantitate: - + Adauga în cos

Pintexim sustine ideea ca rechizitele scolare de calitate reprezinta pilonul de sustinere al activitatilor didactice care vizeaza dezvoltarea intelectuala a elevilor pe toata durata anilor de invatamant prescolar, primar, gimnazial, liceal si universitar! Inca din clasa 1, scoala este mediul in care micutii debuntanti isi definesc personalitatea intelectuala pentru a dispune de o educatie exclusivista, iar in atingerea acestui ideal parintii trebuie sa le ofere posibilitatea de a invata cu drag si spor. Cea care le ofera o mana de ajutor in aceasta situatie este fabrica de birotica si papetarie Pintexim, un magazin online cu oferte de pret pentru rechizitele scolare accesibile oricarui buzunar.

Daca ati ajuns pe Pintexim.ro nu veti putea rezista ofertelor noastre, intrucat am completat colectia noastra cu rechizite scolare ieftine pe care le veti achizitiona online, cu doar cateva click-uri! Fiind constienti de faptul ca fiecare activitate didactica implica folosirea unor rechizite specifice de catre cei mici, va punem la dispozitie modele variate de caiete, alfabetare, acuarele, guase, tempera, pensule, plastilina, truse de geometrice, rigle, radiere, cat si multe alte accesorii recomandate pentru activitatile scolare incepand cu clasa 1.

Comanda online rechizitele necesare pentru activitatile scolarilor si sustine progresul intelectual al acestora!

Suntem fabrica de birotica si papetarie care si-a impus sa vina in ajutorul parintilor cu un pachet exclusivist de avantaje – reducerea timpului de achizitionare si a efortului depus, cat si diminuarea resurselor financiare pentru cumpararea rechizitelor necesare la scoala! Pentru noul an scolar, in fiecare an, va punem la dispozitie posibilitatea de a achizitiona online rechizite ieftine, insa marcate cu sigla de cel mai bun nivel al calitatii!

Cu Pintexim.ro, ghiozdanelul celui mic va fi complet cu doar cateva click-uri! De acum, puteti renunta la solicitarea librariilor fizice, intrucat la noi sunteti asteptati cu cele mai mici preturi pentru gama de rechizite, motiv pentru care fiecare invatacel sa porneasca cu dreptul in fiecare nou an scolar! Rechizitele pe care le puteti achizitiona online de pe site-ul nostru sunt livrate la domicliu, astfel ca elevii pot incepe scoala inarmati din timp cu toate articolele necesare unor activitati didactice complete!

Consultati ofertele noastre de produse si preturi pentru intreaga gama de rechizitele scolare, iar noi va asiguram ca cei mici vor deveni de indata organizati si dornici sa acumuleze tot mai multe cunostinte pentru propria dezvoltare personala!

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum