https://www.pintexim.ro/4418-thickbox_default/dispozitiv-inteligent-anti-lost-tintag-bluetooth-v40-identifica-obiectele-pierdute-in-timp-real-alb.jpg Afisare la marime maxima

Acorda o nota pentru acest produs!

Dispozitiv inteligent anti lost Tintag, bluetooth v4.0, identifica obiectele pierdute in timp real, Alb

Detalii

Specificatii

Caracteristici generale

- Tehnologie Smart

- Raza de actiune – 50 m

- Sistem de operare compatibil - iOS Android

- Conectivitate – Bluetooth

- Tehnologie Bluetooth – v4.0

- Culoare - Alb

Detalii

123.99 LeicuTVA

Adauga în cos

TINTAG

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc


Anunta-ma cand este disponibil

» Adauga la lista de dorinte

Descriere

Tintag este un dispozitiv electronic de mici dimensiuni care te ajuta sa iti gasesti obiectele ratacite prin folosirea tehnologiei Bluetooth Low Energy.

iti poti urmari si gasi cheile, geanta, rucsacul si toate obiectele importante pentru tine pe o distanta de pana la 50 de metri, astfel incat sa nu le mai pierzi niciodata.
 

Functiile de baza ale acestui dispozitiv sunt:

Find Object: in cazul in care device-ul se afla in raza de actiune a utilizatorului, acesta se poate conecta la el facandu-l sa emita semnale sonore si vizuale. impreuna cu afisarea distantei dintre utilizator si device aceasta optiune faciliteaza gasirea acelui obiect.

Keep Close: utilizatorul poate activa aceasta optiune pentru a primi notificari in cazul in care device-ul iese in afara perimetrului definit in cadrul aplicatiei.

Find Phone: in cazul in care utilizatorul si-a ratacit telefonul, poate folosi butonul de pe device pentru a-l face sa sune.

Tintag iti vine in ajutor chiar daca ai iesit din raza predefinita de actiune: iti trimite notificari ce iti arata ultima locatie a obiectului pierdut, indicandu-ti, astfel, unde sa-ti incepi cautarea.

De asemenea, Tintag e singurul dispozitiv de acest fel prevazut cu o baterie reincarcabila si un incarcator wireless, fiecare reincarcare facandu-l pregatit pentru inca 4 luni de utilizare.

Cu Tintag nu-ti mai pierzi timpul. ti-l pastrezi pentru cei dragi.

Aplicatia Tintag este compatibila cu dispozitive mobile ce suporta bluetooth v4.0 si cu Android 4.3+.

Detalii Dispozitiv inteligent anti lost Tintag, bluetooth v4.0, identifica obiectele pierdute in timp real, Alb

Produsul Dispozitiv inteligent anti lost Tintag, bluetooth v4.0, identifica obiectele pierdute in timp real, Alb face parte din categoria Produs nou si este la cel mai mic pret! Comanda online Dispozitiv inteligent anti lost Tintag, bluetooth v4.0, identifica obiectele pierdute in timp real, Alb de la Pintexim si prinde ofertele noastre.

Vezi alte produse si din categoriile Produs nou si Produs nou disponibile online la papetaria Pintexim

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte
SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum