Pixuri metalice personalizate

/ Exista 17 produse.
Pixuri metalice personalizate

Ce poate fi mai util in orice birou decat un set de pixuri inscriptionate, de la Pintexim.ro?

Chiar daca traim in era tehnologiei, instrumentele de scris raman de o importanta covarsitoare in viata fiecaruia dintre noi. Ele sunt niste accesorii indispensabile si sunt folosite in cele mai variate medii si domenii de activitate. In ultimele decenii, pixul se claseaza in topul celor mai populare instrumente de scris. Pixurile inscriptionate reprezinta o modalitate eleganta de a va face compania cunoscuta si de a va propulsa afacerea in topul celor mai indragite. Sunt o modalitate eficienta pentru a va fideliza clientii actuali, dar si pentru a-i atrage pe altii noi. Un pix nu va fi niciodata demodat, iar utilitatea lui este de necontestat. Fiind un accesoriu indispensabil pentru orice birou, pixurile inscriptionate nu isi vor pierde nicicand din valoare.

Pintexim, locul unde calitatea se imbina cu eleganta si cu preturile scazute pentru pixurile inscriptionate!

Unice prin design, pixurile metalice personalizate din colectia Pintexim.ro reprezinta imbinarea dintre tehnologia inovatoare si rafinamentul design-ului. Gasiti in catalogul Pintexim.ro modele atragatoare, practice si pretabile oricarui buget. Unice prin design, pixurile din colectia Pintexim.ro reprezinta posibilitatea suprema de personalizare a pixurilor.
  • Pixurile inscriptionate joaca un rol important in publicitatea, imaginea si strategiile de market ale oricarei companii. Pot fi inscriptionate fie cu un slogan, fie cu elemente distinctive ale firmei, iar pentru ca raman pe birou sau in mapa celor care le primesc, reprezinta o strategie de marketing deosebit de eficienta
  • Transformati persoanele pe care nu le cunoasteti personal in adevarati promoter ai campaniei dumneavoastra
  • Desi ne aflam in epoca tehnologiei, atunci cand este vorba despre lucruri importante, alegem de fiecare data sa ne intoarcem la obiectele pe care le consideram de multe ori fara valoare, dar care nu lipsesc de pe nici un birou. Pixurile inscriptionate sunt catalogate ca fiint obiectele cele mai elegante ale oricarui birou.

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum