Pixuri personalizate

/ Exista 68 produse.
Pixuri personalizate

Pixurile metalice personalizate, modalitatea excelenta de a va promova firma sau brandul in exterior

Meritul de a fi inventat pixul i-a fost atribuit lui Laszlo Biro, un renumit ziarist de origine maghiara. El a considerat stiloul un obiect depasit si ineficient, asa ca a realizat o unealta de scris care dainuie si astazi: pixul, un fel de "stilou emancipat". In primii ani de la aparitia lor, pixurile erau ustensile scumpe care nu erau accesibile oricui, deoarece procesul realizarii lor era foarte costisitor. Astazi, insa, lucrurile s-au schimbat, astfel ca pixurile sunt clasate in topul celor mai populare instrumente pentru scris. Pixurile personalizate reprezinta modalitatea eleganta prin care va puteti face cunoscut si prin care va puteti promova imaginea. In plus, pixurile metalice personalizate sunt o modalitate eficienta de fidelizare a clientilor unei corporatii sau de obtinere a altora noi. Indiferent de culoare, model sau material, pixurile personalizate de la Pintexim.ro sunt accesoriul indispensabil oricarui birou. Fie ca este vorba despre birourile companiei voastre, fie despre partenerii de afaceri, pixurile metalice personalizate nu trebuie sa lipseasca.

Pintexim pune la dispozitia clientilor sai o diversitate de forme si culori in care pot fi gasite pixurile personalizate

Pixurile metalice personalizate de la Pintexim.ro sunt garantia oricarui inceput de afacere prosper. Puteti gasi oricand modelul care se potriveste imaginii companiei sau a serviciului pe care il promovati. In plus, pixurile personalizate sunt ieftine, dar elegante si vin intr-o varietate de culori, menite sa satisfaca dorintele oricarui client.
  • pixuri din plastic personalizate
  • pixuri metalice personalizate
Companiile folosesc pixuri personalizate atat la nivel intern, pentru consolidarea imaginii, cat si la nivel extern, pentru fidelizarea publicului tinta. Ele pot fi personalizate cu un slogan sau pot fi pixuri personalizate cu nume. Pintexim.ro va pune la dispozitie pixuri intr-o diversitate de forme si culori. Pixurile personalizate au un pret accesibil oricarui buzunar. Nu ezitati!

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum