https://www.pintexim.ro/7470-thickbox_default/harta-judetului-hunedoara-70x100-cm-sipci-plastic.jpg Afisare la marime maxima

Acorda o nota pentru acest produs!

Harta Judetului Hunedoara 70x100 cm sipci plastic

Detalii

Harta Judetului Hunedoara 70x100 cm sipci plastic

 
 

Detalii

94.00 LeicuTVA

SER-1162217F

» Adauga la lista de dorinte

Dimensiune aproximativa: 70x100 cm

Laminare: folie pe ambele parti

Sipci: sipci de plastic cu agatatoare

Imaginea hartii este cu titlu de prezentare. Harta care se livreaza poate diferi datorita actualizarilor constante pe care le facem la harta.

Harta de perete a judetului Hunedoara este o harta care cuprinde cu succes atat partea adminsitrativa, harta rutiera cat si fizico-geografica a intregului judet.

Folia subtire de protectie confera hartii o rezistenta foarte indelungata in timp. Din acest motiv harta nu se rupe. Harta se poate scrie cu marker pe baza de apa, ulterior putand fi stearsa cu un servetel umed.

Harta a fost realizata de un colectiv de cartografi profesionisti si a fost verificata in prealabil de catre Institutiile abilitate din acest domeniu.

Detalii Harta Judetului Hunedoara 70x100 cm sipci plastic

Produsul Harta Judetului Hunedoara 70x100 cm sipci plastic face parte din categoria Hunedoara si este la cel mai mic pret! Comanda online Harta Judetului Hunedoara 70x100 cm sipci plastic de la Pintexim si prinde ofertele noastre.

Vezi alte produse si din categoriile Hunedoara si Harti disponibile online la papetaria Pintexim

3 alte produse din aceași categorie:

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum