https://www.pintexim.ro/4024-thickbox_default/caiet-istorie-si-legenda-1.jpg Afisare la marime maxima

Acorda o nota pentru acest produs!

Caiet Istorie si Legenda

Detalii

Caiet Istorie si Legenda,A5,48 file,70 gr/mp

Detalii

2.49 LeicuTVA

» Adauga la lista de dorinte

E-CAIETELE DE COLECTIE,,ISTORIE SI LEGENDA" Campania de promovare a caietelor de colectie ,,ISTORIE SI LEGENDA" isi propune sa contribuie, in primul rind prin puterea exemplului dat de ilustrii nostri inaintasi la reintoarcerea tineretului catre valorile traditionale poporului nostru. Este revoltător faptul că, în epoca moderna pe care o strabatem,elevii invata in scoli si universitati ca noi ca popor suntem urmasii Romei si nu ai DACILOR. BUREBISTA,DECEBAL,DECENEU apar in mintea elevilor ca niste personaje straine, ciudate care au trait cindva,de mult ,pe pamintul tarii noastre.Maretia trecutului nostru istoric si vocea ilustrilor nostri stramosi devine din ce in ce mai estompata riscind sa para stranii si, in final sunt sterse definitiv din memorie. In afara manualelor de scoala fiecare are posibilitatea sa afle si alte informatii din alte surse,pentru asta exista internetul si e- caietele de colectie ,,ISTORIE SI LEGENDA" Conceptul de E-CAIETE DE COLECTIE ESTE O NOUTATE PE PIATA CAIETELOR din Romania Pina azi nu a existat acest tip de caiet special,acesta avind un continut complementar celor invatate in clasa si va ofera posibilitatea de a calatori cu ajutorul internetului in toata lumea antica. E- CAIETELE ,,ISTORIE SI LEGENDA"are propriul site dedicat,continind sute de linkuri si peste 1500 de carti electronice care pot fi descarcate gratuit.Pe acest site puteti accesa informatii noi,animatii,secvente audio si video,calatorii virtuale.

Fabricat in Romania.

Detalii Caiet Istorie si Legenda

Produsul Caiet Istorie si Legenda face parte din categoria E-Caiete Istorie si Legenda si este la cel mai mic pret! Comanda online Caiet Istorie si Legenda de la Pintexim si prinde ofertele noastre.

Vezi alte produse si din categoriile E-Caiete Istorie si Legenda si E-Caiete Istorie si Legenda disponibile online la papetaria Pintexim

3 alte produse din aceași categorie:

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum