Localitati curier Posta Atlassib.

Expeditia comenzilor se efectueaza cu compania de curierat rapid Posta Atlassib, costurile fiind urmatoarele:

- Pentru comenzile mai mari de 150 lei transportul este GRATUIT in localitatile in care exista agentii ale curierului. Daca in localitatea de destinatie a cumparatorului  nu exista agentii ale curierului Posta Atlassib, se plateste doar transportul coletului pentru km suplimentari adica: 0.70 lei x km suplimentari pana la localitatea de destinatie.

- Pentru comenzile cu valoarea mai mica de 150 lei , veti achita 19.90 lei daca in localitatea de destinatie a cumparatorului  exista agentii ale curierului Posta Atlassib.Daca in localitatea de destinatie a cumparatorului  nu exista agentii ale curierului Posta Atlassib, se plateste:19.90 lei + 0.70 lei x km suplimentari pana la localitatea de destinatie.

Atenție! Se poate cere livrarea în cel mai apropiat, sediu Atlassib, de localitatea de destinatie, fiind necesară deplasarea clientului la aceștia pentru ridicarea coletului.

                                                                                                                         
*Termenul de livrare pentru comenzile din magazinul nostru variază între 1 și 4 zile lucrătoare.

Toate comenzile sunt procesate și livrate în ordinea primirii lor.


Indiferent de disponibilitatea stocului sau a furnizorilor, o să fiți contactat pentru confirmarea comenzii și a timpului de livrare.


SEAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SEAP  www.e-licitatie.ro
Centrum