Expeditia comenzilorse efectueaza cu compania de curierat rapid DPD, costurile fiind urmatoarele:

- Pentru comenzile mai mari de 150 lei transportul este GRATUIT in localitatile in care exista agentii ale curierului. Daca in localitatea de destinatie a cumparatorului  nu exista agentii ale curierului DPD, se plateste doar transportul coletului pentru km suplimentari adica: 0.95 lei x km suplimentari pana la localitatea de destinatie.

- Pentru comenzile cu valoarea mai mica de 150 lei , veti achita 19.90 lei daca in localitatea de destinatie a cumparatorului  exista agentii ale curierului DPD.Daca in localitatea de destinatie a cumparatorului  nu exista agentii ale curierului DPD, se plateste:19.90 lei + 0.95 lei x km suplimentari pana la localitatea de destinatie.

Atenție! Se poate cere livrarea în cel mai apropiat sediu DPD de localitatea de destinatie, fiind necesară deplasarea clientului la aceștia pentru ridicarea coletului.

                                                                                                                         
*Termenul de livrare : 
www.pintexim.ro - va asigura ca face toate eforturile pentru ca produsele comandate sa ajunga la Dvs. cât mai repede posibil. Astfel, orice produs are termen de livrare 1-3 zile ( daca produsele comandate sunt pe stoc) sau 5-10 zile (daca produsele comandate sunt in stocul furnizorilor).

Livrarea poate dura mai mult în cazul comenzilor înregistrate dupa ora 17 sau în weekend

Toate comenzile sunt procesate și livrate în ordinea primirii lor.


Indiferent de disponibilitatea stocului sau a furnizorilor, o să fiți contactat pentru confirmarea comenzii și a timpului de livrare.


SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum