Selectare produse

Daca un produs vi se pare interesant, apasati pe imaginea sau pe denumirea acestuia si veti avea afisata o pagina cuprinzand detaliile produsului. Daca doriti sa vedeti o fotografie detaliata a produsului, apasati pe click pentru a mari aflat sub fotografia produsului.

Cumparare produse

Dupa ce v-ati hotarat asupra produsului pe care doriti sa-l cumparati, apasati pe butonul "adauga in cos" si produsul va fi adaugat in cosul dvs. de cumparaturi. In acest moment puteti sa va intoarceti la cumparaturi pentru a adauga si alte obiecte in cos, sau puteti trimite comanda, completand formularele privind datele de contact si de livrare.Pentru detalii privind opțiunile de livrare verifică pagina - Cum livram - Localitati curier Posta Atlassib.

Creare cont utilizator

Pentru a putea cumpara din magazinul virtual FABRICA DE PAPETARIE, trebuie sa aveti un cont personal deschis pe acest site. Contul personal este un instrument simplu si eficient care va garanteaza confidentialitatea comenzilor, oferindu-va multe facilitati (lista de adrese personala, istoricul comenzilor). Deschiderea contului este gratuita si nu dureaza mai mult de doua minute. Pentru a va deschide un cont, accesati link-ul Creeaza cont nou . Daca nu doriti deschiderea unui cont puteti comanda instant.
Nota: Este necesar sa aveti o casuta de e-mail valida pentru a va putea deschide un cont de cumparaturi.

Transmitere comanda

Comanda dumneavoastra poate fi transmisa si prin e-mail sau fax la următoarele numere de telefon:

Craiova: Tel./Fax: 0351/808824-5;

                               0251/414553 - 581363

E-mail: pintexim.craiova@gmail.com


S.C. PINTEXIM SRL

Cod unic de inregistrare : RO5469777

Nr. Registrul Comerţului: J16/711/16.03.1994

- BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. SUCURSALA DOLJ - CRAIOVA

   Cont : RO07BRDE170SV95449081700  

- TREZORERIA CRAIOVA

   Cont: RO86TREZ2915069XXX002538


SEAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SEAP  www.e-licitatie.ro
Centrum