Whiteboard

/ Exista 18 produse.
Whiteboard

La Pintexim te asteapta o colectie de whiteboard-uri pe alese!

Tabla alba magnetica sau whitebordul cum mai este cunoscut astazi, reprezinta dispozitivul cu fixare pe perete care iti permite sa desfasori o ora de curs sau o prezentare de sedinta in cele mai bune conditii! Tablele magnetice reprezinta un excelent mod de a sustine si de a transmite idei, de a oferi grafice relevante audientei sau de a oferi informatii elevilor in cadrul unui curs clasic!
  • Astfel, whiteboard-ul este o tabla scolara perfecta pentru profesorii care doresc sa iti desfasoare cursurile intr-o maniera moderna, iar pentru cei care lucreaza intr-o firma, table magnetica de scris este ideala pentru a promova noi concepte in cadrul sedintelor periodice!

Tablele magnetice de la Pintexim – scrie, deseneaza, rescrie si incanta-i pe toti cu ideile tale!

Daca pana acum cativa ani creta era instrumentul cu ajutor careia informatiile erau transpuse catre audienta, astazi markerul este cel care permite scrierea si stergerea rapida a informatiilor pe whiteboard!
  • Ca si pret un whiteboard este realmente avantajos daca vei alege magazinul nostru de birotica si papetarie, intrucat Pintexim denota respect si profesionalism fata de toti cei care comanda online produsele sale!
Usor de montat si de intretinut, tabla magnetica ieftina din oferta Pintexim va raspunde tuturor nevoilor tale! Comanda online tablele magnetice la preturi avantajoase de pe pintexim.ro, iar noi te vom premia cu cele mai bune servicii de livrare la domiciliu! Suntem constienti ca respectul fata de clientii nostri se transpune in calitatea produselor pe care le comercializam, astfel ca in magazinul nostru online toate articolele de birotica si papetarie, inclusiv tablele magnetice performante, sunt confectionate din cele mai bune si durabile materiale! Indiferent daca doresti tabla alba magnetica pentru scoala sau o vei folosi pentru sedintele din cadrul firmei, Pintexim te asteapta zi de zi cu zeci de promotii si oferte pentru toate produsele de birotica si papetarie!

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum