Flipchart şi rezerva flipchart

/ Exista 7 produse.
Flipchart  şi rezerva flipchart

Flipchart-ul, echipamentul perfect pentru a capta atentia audientei!

Chiar daca noua tehnologie propune o noua metoda de captare a audiente, folosirea video-proiectorului este strans legata de conexiunea la Internet! Uneori, din motive tehnice, noua metoda de a transmite informatii catre audienta prezenta este imposibil de folosit, tocmai de aceea flipchart-ul ramane singurul echipament capabil sa transmita ideile principale pe care comunicatorul le puncteaza! Flipchart-ul este perfect pentru a fi folosi in cadrul unei audiente restranse, astfel ca el este util profesorilor pentru a tine ore deschise cu cei mici, este optim pentru a prezenta scheme in cadrul conferintelor/sedintelor sau poate fi folosit pentru a demonstra anumite formule in cadrul laboratoarelor sau in cadrul atelierelor.

Flipchart magnetic sau flipchart cu hartie? Tu pe care il vei alege?

Oferta noastra iti pune la dispozite modele felurite de flipchart pe care le poti achizitiona cu doar cateva click-uri! Flipchart-ul magnetic sau flipchart-ul cu hartie sunt cele mai cautate instrumente pentru transmiterea informatiilor in cadrul unei audiente restranse, intrucat ele sunt dispozitivele statice sau mobile care permit comunicatorului sa schematizeze concepte, sa deseneze imagini sau sa transpuna ideile in interiorul unui tabel. Indiferet daca vei alege flipchart-ul de hartie ieftin sau flipchart-ul magnetic la preturi avantajoase, achizitioanarea acestor dispozitive vine pachet cu urmatoarele avantaje:
  • Prezentarile vor fi mult mai interactive
  • Audienta va intelege clar ideile prezentate
  • Nu depinde de o sursa energetica, prin urmare poate fi folosit in orice moment
  • Detine un design elegant, astfel ca va fi perfect pentru o camera de sedinte
  • Pretul flipchartului este avantajos
  • Este usor de transportat, mai ales daca optezi pentru un flipchart mobil
Convinge-te singur de avantajele acestor dispozitive moderne, achizitionand online flipchart-ul ideal din oferta noastra de produse! Produsele pe care magazinul de birotica si papetarie, Pintexim.ro, le propune clientilor sai definesc cel mai bun raport de calitate-pret din online, motiv pentru care cei care doresc sa dinamizeze o prezentare pot arunca un ochi peste oferta cu la cele mai bune flipchart-uri la cele mai mici preturi!

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum