Calendare de birou personalizate

/ Exista 15 produse.
Calendare de birou personalizate

Vrei ca biroul tau sa aiba o identitate aparte? Ofera-i personalitate printr-un calendar de birou personalizat!

Cu totii avem acasa sau la serviciu un birou al nostru pe care se afla diverse lucruri care ne sunt folositoare zi de zi, precum laptopul, dar si altele care au un scop decorativ, care ii ofera identitate biroului pentru ca oricine sa stie ca iti apartine. De aceea, printre lucrurile care iti decoreaza acest birou, fii sigur ca plasezi si un calendar de birou personalizat. Acesta nu are doar un scop util, afisandu-ti zilnic perioada din an, din luna si din saptamana, si unde poti incercui toate datele speciale pentru tine din an, dar ii ofera si o identitate biroului tau, prin simplul fapt ca este personalizat cu numele firmei la care lucrezi, cu functia ta sau cu orice gasesti nimerit sa il personalizezi. Pintexim.ro se asigura ca toti clientii, printre care te numeri si tu, vor putea selecta un calendar pentru birou personalizat, in functie de preferinte si de modul in care considera ca acesta este mai util. Din acest punct de vedere, papetaria online Pintexim le ofera preturi speciale si numeroase reduceri tuturor celor care doresc sa isi surprinda angajatii, prietenii, clientii sau partenerii de afaceri cu un calendar de birou personalizat.

Ce tipuri de calendare de birou poti gasi la Pintexim si care sunt caracteristicile acestora?

La Pintexim.ro poti gasi diferite tipuri de calendare de birou personalizate, in functie de mai multe criterii importante. Iata cateva dintre acestea:
  • Imaginea pe care ti-o doresti pe calendar, care poate fi un peisaj, o cladire sau un personaj
  • Tipul de calendar de birou, care poate avea imagini, doar perioade de timp sau poate fi dispus triptic
  • Dimensiunile si materialele utilizate la fabricarea calendarului de birou personalizat, dar si spatiul special pentru personalizarea acestuia
Preturile speciale pentru personalizarea a peste 100 de bucati sunt un alt avantaj pentru achizitionarea acestor calendare de birou personalizate de la Pintexim, papetaria online care te ajuta sa ai un birou cu identitate.

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum