Cosuri cadou de craciun

/ Exista 6 produse.
Cosuri cadou de craciun

Pachet UMBRIA

125.22 LeicuTVA
Stoc epuizat
Adauga în cos

Pachet PIEMONTE

132.58 LeicuTVA
Stoc epuizat
Adauga în cos

Pachet ABRUZZO

143.63 LeicuTVA
Stoc epuizat
Adauga în cos

Pachet DUCA

154.68 LeicuTVA
Stoc epuizat
Adauga în cos

Pachet BREZZA

O colectie de 3 vinuri de renume din regiunea Umbria - Italia!

169.41 LeicuTVA
Stoc epuizat
Adauga în cos

Pachet TOSCANA

191.51 LeicuTVA
Stoc epuizat
Adauga în cos

Lasa o amprenta pozitiva in randul partenerilor tai si ofera-le cosurile de Craciun de la Pintexim!

Perioada sarbatorilor de iarna reprezinta un prilej bun pentru a va fideliza clientii sau a porni noi parteneriate, prin oferirea unor cosuri de Craciun. Daca in urma cu ceva timp, va aflati in postura de a nu reusi sa alegeti cosurile de cadouri corporate ideale, acum puteti lasa totul in mana Pintexim.ro. Cosurie de Craciun de la Pintexim se diferentiaza de restul optiunilor printr-un grad ridicat de inventivitate si de calitate. Cosurile cadou pentru mediul corporate reprezinta un concept de cadou elegant, rafinat si foarte potrivit pentru perioada Craciunului. In cosurile de Craciun de la Pintexim regasesti bauturi de cea mai buna calitate, insotite de dulciuri delicioase sau preparate rare gourmet.

Ureaza “Craciun fericit!” intr-un mod inedit, cu cosurile personalizate de la Pintexim.ro!

Fii original anul acesta, in apropierea sarbatorilor de iarna si ofera-le partenerilor tai de afaceri sau prietenilor un cadou inedit: cosurile de Craciun personalizate. Iata de ce trebuie sa alegi cosurile decadouri de la Pintexim:
  • Confort. Stim cat este de important timpul pentru tine, asa ca ti-am pus la dispozitie, la un click distanta, cadourile de Craciun personalizate pe care le livram destinatarilor tai
  • Buget optim. Pintexim intelege importanta incadrarii in buget, astfel ca iti pune la dispozitie cosuri de cadouri pentru Craciun la un raport calitate-pret excelent
  • Recunostinta. Destinatarii cosurilor de Craciun, fie ca face parte dintre clientii de top, fie ca este partener de afaceri sau angajat, va aprecia modul in care i-ai transmis “Craciun fericit!”
Cosurile de Craciun de la Pintexim au un aspect luxuriant, regal si reusesc sa redea o atmosfera magica, de tinut minte. Varietatea de cosuri pentru cadourile de Craciun este accesibila si reuseste sa satisfaca toate categoriile de oameni, atat apropiati, cat si parteneri de afaceri sau cunostinte. Sarbatori cu bine tuturor!

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum