Agende saptamanale personalizate

/ Exista 5 produse.
Agende saptamanale personalizate

Agenda saptamanala, un jurnal al antreprenorului de success

Agenda personala reprezinta un instrument de lucru care raspunde nevoilor personale si care ajuta in realizarea activitatilor de zi cu zi. Mai mult, ea reprezinta “locul” in care apar toate activitatile tale, insemnarile, modificarile sau adnotarile. Agendele saptamanale de la Pintexim.ro sunt un accesoriu indispensabil fiecarui antreprenor de succes. O viata bine organizata incepe cu achizitia unei agende saptamanale si respectarea activitatilor. Chiar daca tehnologia a avansat foarte mult in ultimii ani, smartphone-urile se pot strica si ne pot lasa balta exact cand avem cea mai mare nevoie de ele. Tocmai din acest motiv, agendele saptamanale sunt ideale pentru orice antreprenor. In plus, pentru cei fideli suportului pe hartie, Pintexim.ro vine in ajutor cu o gama variata de produse, iar agenda saptamanala nu iese nici ea din calcul.
  • Agenda saptamanala LUX
  • Agenda saptamanala basic: cusuta, legata, iar copertile sunt buretate
  • Agenda saptamanala cu spirala
Oricare dintre agendele personalizate mai sus mentionate de la Pintexim.ro sunt calitative, confectionate din cele mai bune materiale, iar pretul este accesibil oricarui buzunar.

Agenda saptamanala de la Pintexim.ro, un accesoriu indispensabil

Din cauza vietii trepidante pe care o avem, a nenumaratelor sarcini de indeplinit si a infinitelor intalniri de afaceri pe care nu avem voie sa le uitam, fiecare dintre noi are nevoie de o agenda. Pe piata exista nenumarate modele, care mai de care mai atragatoare, insa cei care vor cu adevarat agende saptamanale originale si calitative, sunt invitati pe Pintexim.ro pentru a alege din gama variata de modele. Agendele saptamanale de la Pintexim.ro vor satisface gusturile si celor mai pretentiosi dintre clienti. Pintexim.ro pune la dispozitie o gama variata de agende saptamanale personalizate, care emana originalitate si personalitate. Trebuie doar sa intrati pe site si sunteti la un click distanta de agenda pe care vi-o doriti!

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum