Agende datate personalizate

/ Exista 8 produse.
Agende datate personalizate

Accesoriu modern si clasic, agenda datata de la Pintexim.ro

Viata fiecarui om modern este din ce in ce mai aglomerata. Exista din ce in ce mai multe task-uri de indeplinit, fie ca e vorba despre locul de munca, fie ca este vorba despre viata privata, iar a tine pasul cu ele devine o provocare in fiecare zi. Puteti face fata acestor provocari, cu ajutorul agendelor datate de la Pintexim.ro. Pe langa utilitatea de necontestat, agendele A4 datate de la Pintexim.ro prezinta si avantajul unui stil rafinat, care nu poate trece neobservat. Sunt elegante si vor oferi fiecarui purtator un aspect de profesionist atunci cand interactioneaza in domeniul business.

Agendele datate de la Pintexim.ro, accesoriul indispensabil al omului modern

Era tehnologiei atrage dupa sine existenta din ce in ce a mai multor gadgeturi, care mai de care mai folositoare fiecaruia dintre noi. Desi aceste terminale moderne pot tine locul unei agende, ele se pot strica sau pot inceta sa functioneze chiar in momentele cele mai importante. Utilitatea unei agende datate este, asadar, de necontestat. Pintexim.ro ofera clientilor sai o gama larga de agende datate, care au alocate cate o pagina pentru fiecare zi. Puteti opta pentru oricare dintre cele trei tipuri de agende in format A4, datate zilnic:
  • Agenda office: copertile sunt confectionate din piele ecologica de cea mai buna calitate
  • Agenda basic: cusuta, legata, iar copertile sunt buretate
  • Agenda express: prezinta o spira metalica argintie care face ca rasfoirea paginilor sa fie mai usoara
Fiecare dintre cele trei modele mai sus prezentate pe site-ul nostru reprezinta alegerea ideala pentru persoanele care au o activitate zilnica intensa. Calitatea produselor de la Pintexim.ro reuseste sa-i satisfaca si pe cei mai greu de multumit, ia pretul produselor noastre este unul foarte accesibil.

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum