Agende personalizate 2019

/ Exista 40 produse.
Agende personalizate 2019

O ora de planificare nu este o ora pierduta, ci dimpotriva! Comanda agende online si fii organizat!

Faptul ca suntem in epoca digitala ne permite sa organizam programarile sau intalnirile pe calculator sau pe telefonul mobil. Iar daca acestea doua se pot strica, o agenda personalizata de la Pintexim nu o poate face. Cu totii avem mai multe proiecte in care suntem angrenati, iar identificarea lor rapida si neamestecarea sarcinilor intre ele este o parte foarte importanta a zilei. Agenda zilnica este solutia perfecta oferita de Pintexim pentru toti clientii sai. Fiecare persoana are nevoie de o organizare riguroasa si de o planificare atenta a actiunilor, pentru a putea incheia cu brio fiecare saptamana de munca. Pintexim.ro va pune la dispozitie o gama larga de agende personalizate ieftine, care va vor ajuta sa fiti organizati.

Agendele personalizate de la Pintexim.ro: nu treceti cu vederea nicio sarcina, indiferent de ora, zi sau saptamana

Agendele personalizate de la Pintexim.ro va vor ajuta sa tineti cont fiecarei intalniri, sarcini sau informatii cu care aveti de-a face in fiecare zi, la birou sau acasa. Pretul agendelor personalizate este foarte accesibil, iar oferta Pintexim.ro este impartita in trei categorii:
  • agende datate personalizate: spatiul alocat fiecarei zile este limitat
  • agende nedatate personalizate: permit alocarea oricator pagini pentru evenimentele si intalnirile din ziua respectiva
  • agende saptamanale personalizate: spatiu suficient pentru a nota toate datele necesare
Agenda de birou este jurnalul antreprenorului si un companion de incredere oferit de Pintexim tuturor clientilor sai. Ea trebuie sa fie simpla, sobra, dar prietenoasa in acelasi timp si ieftina. Primul pas pe care trebuie sa il faceti in fiecare actiune pe care o intreprindeti este sa va organizati. Fiti propriul vostru creator al destinului si insemnati in agendele premium modalitatea in care urmeaza sa lucrati. Pintexim.ro va asteapta cu cele mai moderne si mai frumoase modele de agende personalizate, la un pret extrem de avantajos! Fabrica de birotica si papetarie online isi asteapta cumparatorii cu o gama de agende ieftine, dar calitative!

SICAP
Toate produsele aflate in site pot fi gasite si pe platforma SICAP: https://sicap-prod.e-licitatie.ro
Centrum